Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Comitè d'Experts en Productes Alimentosos i Alimentaris


Adreça
Travessera de les Corts, 131-159 (Pavelló Ave Maria)
Població
08028  Barcelona
Telèfon
93 227 29 00
Fax
93 227 29 90
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible
Accessibilitat
Edifici no accessible  Edifici no accessible

Funcions

Informar, amb caràcter preceptiu dels expedients relatius a l'autorització i la inscripció al Registre Sanitari Especial de Productes dels grups següents: additius, material macromolecular per a la fabricació d'envasos i embalatges, preparats alimentosos per a règims especials, detergents i desinfectants emprats en la indústria alimentària
Informar, amb caràcter preceptiu dels expedients que s'instrueixin relatius a la suspensió d'autorització i d'inscripció en el Registre Sanitari Especial de Productes de Catalunya
Informar, amb caràcter preceptiu de les ampliacions o modificacions dels productes que s'hagin d'autoritzar i d'inscriure en el Registre Sanitari Especial de Productes de Catalunya.

Components

Òrgan consultiu del Dept. de Sanitat i Seguretat Social, adscrit a la Direcció General de Salut Pública
Integren el Comitè:
A) President (Director General de Salut Pública).
B) Secretari (un Cap de Servei de la Direcció General de Salut Pública).
C) Secretari Tècnic (un funcionari del Dept. de Sanitat i Seguretat Social, adscrit a la Direcció General de Salut Pública).
D) 4 vocals entre tècnics titulats superiors de reconegut prestigi i experiència en matèria alimentària (Jaume Clapés i Estapà, Pere Gómez i Royo, Josep Obiols i Salvat, Maria del Carme de la Torre Boronat).

data actualització (23/12/2004)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya