Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Generalitat

Inici > Generalitat > Organismes > Organisme

Consell Català de la Innovació Agroalimentària

Responsable

Sr.   Jaume Sió Torres

Càrrec

secretari del Consell Català de la Innovació Agroalimentària

Adreça
Gran Via de les Corts Catalanes, 612-614
Població
08007  Barcelona
Telèfon
93 304 67 00
Accessibilitat
Edifici accessible  Edifici accessible
Accessibilitat
Edifici no accessible  Edifici no accessible

Funcions

Són funcions del Consell Català de la Innovació Agroalimentària:
Fer el seguiment dels plans i programes referents a la formació, a la transferència tecnològica i a la innovació en l'àmbit agroalimentari i del medi natural de Catalunya.
Fer el seguiment de les mesures de foment o incentiu en els àmbits de la formació, transferència tecnològica i innovació en l'àmbit agroalimentari i del medi natural de Catalunya.
Avaluar els indicadors de seguiment dels plans i programes de formació, transferència tecnològica i innovació en l'àmbit agroalimentari i del medi natural de Catalunya.
Aprovar les memòries anuals de resultats fruit de l'execució de cadascun dels plans i programes.
Avaluar l'impacte de les actuacions de formació, transferència i innovació al sector agroalimentari i del medi natural, que han d'incloure l'anàlisi de gènere en aquesta avaluació.
Vetllar pel compliment del Pla estratègic de recerca, innovació i transferència agroalimentària de Catalunya.
Vetllar pel bon funcionament de la Xarxa d'innovació agroalimentària i rural de Catalunya.
Proposar protocols de col·laboració en l'àmbit de la Xarxa d'innovació agroalimentària i rural de Catalunya.
Proposar millores al portal RuralCat.
Altres funcions que el Departament competent en matèria d'agricultura, ramaderia, alimentació i medi natural estimi convenients en matèria de formació, transferència tecnològica i innovació en l'àmbit agroalimentari i del medi natural de Catalunya.

Components

President/a: conseller/a del Departament competent en matèria d'agricultura, ramaderia, pesca i alimentació.
Vicepresident/a: director/a competent en matèria d'innovació en l'àmbit agroalimentari.
Secretari: el/la subdirector/a competent en matèria de formació, transferència i innovació agroalimentària, que actuarà amb veu però sense vot.
Vocals:
Els/les directors/ores generals competents en matèria d'agricultura, ramaderia, pesca i alimentació i de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries.
Un/a representant de cadascuna de les organitzacions professionals agràries més representatives;
Un/a representant de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC);
Un/a representant de cadascuna de les associacions empresarials més representatives del sector agroalimentari;
Un/a representant de cadascuna de les organitzacions sindicals més representatives a Catalunya.
Un/a representant de les universitats catalanes que imparteixin formació i realitzin recerca en l'àmbit agroalimentari.


data actualització (11/07/2018)
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya